Proč nakupovat u nás

Známe rohože jak své boty

Nejsme jen obyčejnými překupníky s rohožemi. Víme přesně, jaké rohože vám můžeme doporučit do prostředí, které nám popíšete, vyfotíte nebo osobně ukážete. Dobře známe vlastnosti všech nabízených rohoží. Dokážeme odhadnout životnost konkrétních rohožek, známe-li vaše nároky na provoz a zátěž, které musí zvládnout v každodenním provozu.

Umíme vám odborně poradit s výběrem rohoží a jejich montáží

Máme zkušenosti s umístěním rohoží ve stovkách hotelových, průmyslových, gastro-, hygienických a dalších provozů. Víme, které rohože vám budou sloužit léta, a které by se mohly stát jen parádou pro jednu sezónu.

Poskytujeme vám veškeré potřebné příslušenství k rohožím. Umíme vám s výběrem rohože kvalifikovaně poradit.

CERTIFIKÁT-AUDICA

Rohože jsou naším denním chlebem od roku 1994

Živnostenský list na jméno Zdeněk Cuhra byl vystaven již roku 1991. S rohožemi přicházíme jako vyučení prodejci denně do styku již od roku 1994. V oboru se pohybujeme přes 20 let. Se společností Superior Manufacturing Group - Europe B.V. (SMG) a jejich rohožemi pod obchodní značkou NOTRAX trvale spolupracujeme již od roku 2003.

Máme přehled o trendech a novinkách

O nejnovějších trendech v oboru rohože a rohožky si průběžně doplňujeme poznatky a znalosti. Účastníme se školení, sledujeme uvádění rohožkových novinek na světový trh. Známe a dodáváme veškerý sortiment nabízený pod značkou Notrax ve světě.

Spolupodílíme se na tvorbě českých katalogů rohoží

Poskytujeme špičkový servis

Poskytujeme plnohodnotný servis související s prodejem, údržbou a čištěním rohoží. Náš personál prochází odbornými semináři, aby jednání s každým zákazníkem probíhalo vždy na špičkové úrovni.

Jsme certifikováni systémem managementu jakosti ISO 9001.

 

Odpovědný rozvoz rohoží po celé České republice

Naši řidiči, kteří pro vás zajišťují pravidelný rozvoz rohoží po celé České republice, úspěšně prošli Kurzem bezpečné jízdy a školou smyku na autodromu ve Vysokém Mýtě. Dovoz rohoží až k vám je tak za každého počasí bezpečně zajištěn.

 

CERTIFIKÁT-bezpečné_jízdy_ZC