Vybíráme z referencí ROHOŽKY samba: Průmyslová rohož N556 Cushion Ease Solid

Po čase jsme si pro vás opět připravili seriál, ve kterém vám představíme některé z našich nejnovějších referencí. Můžete se tak lépe seznámit s oblíbenými typy průmyslových, vchodových, hygienických a dalších rohoží, které vám dodáváme a instalujeme již více než 27 let.

Reference – průmyslové rohože

Ve 47. týdnu roku 2021 jsme instalovali průmyslové rohože u našeho zákazníka ve městě Přeštice v Plzeňském kraji. Konkrétně se jednalo o průmyslovou rohož Cushion Ease Solid N556, kterou jsme umístili na připravenou podlahovou plochu k novému průmyslovému zařízení.

Prumyslova_Rohoz_N556_Rohozkysamba_Prestice

Tento typ rohože je tzv. modulový, což znamená, že se skládá z jednotlivých dílců, v tomto případě o rozměru 91 x 91 cm, které se spojují v podélném i příčném směru a lze jimi pokrýt libovolně velké a různě členité plochy.

Rohož N556 má protiúnavové vlastnosti a je vhodná do suchého průmyslového prostředí s vysokou zátěží. Rohož ze zušlechtěné přírodní gumové směsi s povrchem "pomerančové kůry" je možné zametat a vysávat. Průmyslovou rohož je možné opatřit kompatibilními patentovanými náběhovými hranami.

Zaujal vás tento typ rohože a máte k němu dotaz? Více informací najdete u samotného produktu v našem e-shopu. Pokud přesto nenajdete odpověď na své dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

cushion ease solid_1