Rohož AKWADEK na koupališti v Mikulůvce

Tým Rohožky samba pomohl s přípravou na letní sezónu na koupališti v Mikulůvce. Pro komfortnější a bezpečnější vstup do bazénu jsme ke skluzavce dodali a položili rohož AKWADEK.

Hygienická rohož k bazénu

Pro mokré prostředí, které na koupališti vládne, jsme doporučili zákazníkovi rohož N536 AKWADEK. Rohož je vyrobena z antibakteriálně ošetřeného vinylu, zabraňuje růstu plísní, hub a bakterií a tím i přenosu kožních onemocnění. Příjemně měkká a teplá hygienická rohož neklouže a neposouvá se, čímž vytváří ideální bezpečnostní prvek právě do mokrého prostředí, jakým jsou okolí bazénu, sauny, sprchy či koupelny. Velkou předností rohože je její konstrukce, která umožňuje snadné a rychlé vysychání rohožky i její údržbu.

Koupaliště-Mikůluvka_1

Rohožky do každého prostředí

Chcete si udržet ve vašem okolí čisté prostředí? Tým Rohožky samba vám rád a zkušeně poradí při výběru nejvhodnější rohože pro vaše potřeby a podmínky. Je jedno, jestli se jedná o interiér či exteriér, o prostředí v hygienickém zařízení, gastronomii či průmyslu. Naše rohože naleznou uplatnění ve všech možných podmínkách a prostředích.

Kontaktujte nás na info@rohozkysamba.cz nebo telefonicky na čísle +420 728 126 585.

Akwadek N536