O nás

Jsme odborníky na rohožky a rohože s více než dvacetiletou praxí v oboru. Dbáme na to, aby rohože a rohožky udržovaly vaše prostředí čisté a bezpečné po co nejdelší dobu. Obsluhujeme vás po celé České republice.

 

Rohožky all-inclusive

Pomáháme vám v předstihu změřit přesné rozměry a potřebnou výšku rohoží. Nové rohožky i rohože vyrobené na míru vám dovezeme až na místo. Provádíme profesionální pokládku rohoží. Zajišťujeme pro vás následnou péči související s údržbou, čištěním a opravami poškozených rohoží. Prostřednictvím našich služeb pečujeme o to, aby vám rohože vydržely v bezvadném stavu co nejdéle.

 

Dodáváme vám rohože a rohožky s rozvozem po celé České republice

Obsluhujeme vás ze střediska s vlastním skladem:

Rádi přijedeme zaměřit a položit nové rohože také k vám.

 

Pomáháme vám vybrat si správnou rohožku

Rohože a rohožky známe jak své boty. Dodáváme vám je již od roku 1994. Díky mnohaletým zkušenostem vám proto dokážeme poradit s výběrem té nejvhodnější rohože tak, aby dlouhodobě splňovala veškeré požadavky, které na ni kladete. Poskytujeme vám při výběru odborné poradenství.

 

Máme rohožku pro každou nožku, aneb široký sortiment rohoží

Dodáváme komplexní sortiment rohoží pro průmyslové provozy, vchodové rohože např. pro hotely, rohože pro gastronomická zařízení (restaurace, kuchyně, jídelny), hygienické rohože k saunám, bazénům nebo do šaten. Rádi vám poradíme s výběrem speciálních rohoží – antistatických, do mrazicích boxů, odolných vůči chemikáliím, olejům ad. Dodáváme vám rovněž veškeré doplňky a příslušenství k rohožím.

 

Jsme certifikováni

Jsme certifikováni mezinárodním certifikátem IQ net. Aplikovali jsme systém managementu jakosti ISO 9001. Získali jsme osvědčení o absolvování kurzu o prodeji a zboží v e-shopech od společnosti dTest o.p.s. Více informací zde.

certifikat-cqs_cz_rohozky_samba_do2024   certifikat-iqnet_en_rohozky_samba_do2024   gdpr_implementace-prakticky_1 

 

Sponzorujeme

Středisko ROLNIČKA, Diakonie ČCE, Mrázkova 700/III, Soběslav

Středisko ROLNIČKA sponzorujeme prostřednictvím služby pronájmu vstupních rohoží s pracím servisem pro zlepšení prostředí při výchově dětí s mentálním a kombinovaným postižením.

Přes 400 ks rohoží darem školám a příspěvkovým organizacím

V průběhu prosince 2017 jsme věnovali přes 400 ks speciálních rohoží několika školním zařízením a příspěvkovým organizacím po celé České republice. Průmyslové rohože zvyšují bezpečnost a zároveň ochranu zdraví dětí.

ROHOZKY-SAMBA-DAR-SKOLAM-KOSTELEC-NAD-ORLICI  ROHOZKY-SAMBA-DAR-SKOLAM-MLADA-BOLESLAV  DSCN0816

Přispěli jsme na ochranu dětí

V týmu ROHOŽKY samba si uvědomujeme nutnost chránit nejen své, ale i všechny děti jako ty nejzranitelnější tvory naší společnosti. Proto jsme velmi rádi využili nabídky a finančně podpořili osvětově výchovnou akci „Péťa potřebuje pomoc…“. Tento projekt připravuje česká sekce Mezinárodní policejní asociace (IPA) a reaguje na narůstající počet trestních činů páchaných na dětech.

Vydání publikace „Péťa potřebuje pomoc…“ připravuje společnost IV – Nakladatelství jako odborné nakladatelství pro preventivní a osvětové publikace a zároveň partnerské vydavatelství IPA. Neváhali jsme a nesmírně rádi jsme pomohli finanční částkou k vydání této pěkné celobarevné publikace. Příběhy malého chlapce mají vést děti k tomu, aby si uvědomily, že podobné situace se mohou stát i jim. Cílem je ukázat dětem, jak se mají v různých situacích zachovat, kam se mohou obrátit o pomoc.

Projekt se nám zalíbil a my věříme, že o to více se bude zdát zajímavým a poutavým i pro samotné malé čtenáře a že splní svůj účel a hravou formou bude pomáhat.

peta_potrebuje_pomoc

 

Naši dlouhodobí zákazníci

loga-reference-rohozky-samba_1