Čisticí zóny: Chytře umístěné rohože vám udělají velkou službu už u vchodu či vstupu (video)

Čistota hned u vstupu nebo vchodu je vizitkou každého majitele či nájemníka. Rohožky samba vám pomohou udržovat čistotu při vstupu i uvnitř budovy.

Čisticí zóny k prevenci vnášení nečistot do budov

Společně tvoří všechny tři čisticí zóny dokonalou kombinaci pro zachycení všech nečistot, které k vám z venku mohou příchozí donášet.

První čisticí zóna se nachází před vstupem do budovy, firmy či provozovny. Zachytí hrubé nečistoty jako jsou kamínky a písek. Hned za vstupními dveřmi je pak vhodné umístit druhou a třetí čisticí zónu. Tyto vnitřní zóny zachytí zbytky písku a jemnější nečistoty a pomohou odsávat z podrážek vlhkost a maximálně je dočistit.

Mezi venkovními rohožemi jsou nejoblíbenější gumové nebo vinylové rohože. Pro interiér vám nabídneme jemné textilní rohože, vinylové či gumové rohože. Všechny vchodové rohože vynikají dlouhou životností a kvalitou, vnitřní rohože vysokou absorbční schopností.

Rádi vám pomůžeme udržet interiéry i okolí budov v čistotě

Je jedno, jedná-li se o prostory vašeho domova, firmy, dílny, jde-li o exteriér či interiér. Zkušeně vám poradíme při výběru nejvhodnější rohože do prostředí, pro které rohož hledáte a v materiálech, které odpovídají svou funkcí vašim konkrétním požadavkům. Náš tým Rohožky samba vám pomůže vybrat z velké škály nejen vchodových rohoží. Dokážeme vám doporučit ty nejvhodnější právě pro vaši potřebu a využití.

Kontaktujte nás na info@rohozkysamba.cz nebo telefonicky na čísle +420 602 493 338.