Speciální rohože pomáhají chránit zdraví studentů a žáků na školách. Přes 400 kusů jich školy dostaly darem od společnosti Rohožky samba

Tisková zpráva – 15.12.2017 Speciální průmyslové rohože, které zvyšují bezpečnost na pracovištích i ve specializovaných učebnách a dílnách ocení jistě nejeden ředitel středních odborných škol, učilišť nebo základních škol. O co více, když tyto rohože dostane škola darem. Přesně k tomuto kroku se letos rozhodl pan Zdeněk Cuhra, který pod značkou Rohožky samba dodává na český a slovenský trh profesionální rohože všech typů již téměř 25 let.

Přes 400 kusů průmyslových rohoží 92×92 cm tak dohromady věnoval hned několika školským zařízením a příspěvkovým organizacím.

“Zájemců bylo neskutečně mnoho a nakonec jsme zvolili cestu pořadníku. Podařilo se nám všech 400 rohoží a ještě o 35 rohoží více rozdat během pouhého jednoho týdne. Bohužel i přes veškerou snahu z naší strany na pár posledních zájemců rohožky nezbyly,” okomentoval celou situaci p. Cuhra.

 

Rohožkové čtverce po poskládání k sobě vytvoří nejen ideální ochranu podlahové krytiny, ale zároveň zvýší bezpečnost a ochranu zdraví žáků. Jak prokázal vědecký výzkum francouzského profesora Redha Taiara, protiúnavové rohože Notrax významně ovlivňují úroveň únavy a bolesti zad i jiných částí těla. Rovněž podporují správné držení těla při stání.

Pan Cuhra se svými kolegy před Vánoci projezdil osobně křížem krážem Čechy i Moravu a daroval zájemcům především po středních školách, učilištích i základních školách vánoční dárky v podobě průmyslové rohože CUSHION EASE SOLID.

Nezbývá, než popřát, aby průmyslové rohože studentům a žákům dlouho sloužily úspěšně v tomto i dalších školních letech a splnily tak svůj účel.

O společnosti Rohožky samba

Společnost Rohožky samba jsou odborníci na rohožky a rohože s téměř 25 letou praxí v oboru. Své vchodové, logové i průmyslové rohože dodávají po celé České republice, za některými klienty jezdí až na Slovensko. Nabízí komplexní sortiment rohoží a to i na míru i s možností odborné pokládky. Samozřejmostí je poskytovaný servis. Rohože samba lze objednat mailovou cestou v případě logových rohoží, rohože vchodové a průmyslové si vyberte a objednejte prostřednictvím e-shopu na www.rohozkysamba.cz.

Kontakt

Tomáš Cuhra

Tel.: 774 962 849

E-mail: info@rohozkysamba.cz

cushion ease solid_1