Průmyslové rohože: Bezpečnějším a pohodlnějším prostředím k vyšší efektivitě práce

Důležitým aspektem práce v průmyslovém prostředí je zajištění bezpečnosti a jistého komfortu při práci vyznačující se dlouhodobým opakováním stejných činností, dlouhým stáním a jednostrannou zátěží. Právě proto vám nabízíme vysoce kvalitní rohože určené speciálně do průmyslových prostor, provozů či dílen. Vyznačují se protiúnavovým efektem, který přináší dlouhodobý pozitivní vliv na udržení dobrého zdravotního stavu a to i v případě jednostranné zátěže.

Prospěšnost s ohledem na udržování dobrého zdraví prokazují opakovaně prováděné testy používání rohoží. Svým ergonomickým povrchem a pružným podkladem vedou k podvědomé kontrole rovnováhy a stimulují prokrvení dolních končetin. Nabídneme vám rohože vhodné přímo pro vaše pracovní podmínky - rohože do suchého i mokrého prostředí, rohože odolné proti olejům, hygienické rohože proti nežádoucím mikroorganismům, chemikáliím nebo rohože s ochranou před statickou elektřinou.

Jsme tu pro vás

Tým Rohožky samba vám ochotně doporučí tu pravou rohož pro vaše potřeby a podmínky. Je jedno, jestli se jedná o prostředí v gastronomii či průmyslu nebo se jedná o hygienické zařízení. Potřebujete-li rohož do interiéru nebo do exteriéru, poradíme vám. Naše rohože naleznou uplatnění ve všech možných podmínkách a prostředích. Stačí si jen s doporučením odborníků vybrat ty pravé. Kontaktujte nás na info@rohozkysamba.cz nebo telefonicky na čísle +420 602 493 338.